Bli medlem i Skara IBK
Ledarträff 7/8 kl 18.00
2022-07-28 22:59

Hej i sommarSverige!

Söndagen 7/8 kl 18.00 kommer vi ha en ledarträff i vilanhallen! Minst en ledare per lag! Viktigt att ni kommer då vi kommer gå igenom bla träningstider!

Välkomna!

Glad Midsommar!!!
2022-06-23 20:49

Glad midsommar och hoppas ni får en skön helg!

Glöm inte sommarinnebandyn, kolla hemsidan och gå in på fliken, Sommarinnebandyn och anmäl era barn om ni inte gjort detta, helt frivilligt förstås

Trevlig sommar

/Styrelsen

Ny info... Skynda er och anmäler er!
2022-06-21 12:44

OpenCourt och Sommarinnebandy
2022-06-06 20:28

Söndagen den 12 juni kommer Skara IBK att visa upp innebandyn och föreningen.

10.00-12.00 – Multiarenan på Mariebergsskolan
13.00-15.00 – Multiarenan på Kaplan

Vi kommer finnas på plats och ni kommer få möjlighet att testa på innebandy tillsammans med några av föreningens medlemmar.
Information om Skara IBK:s sommarinnebandy och svar på hur man blir medlem till hösten kommer att finnas.

Hoppas vi ses!

För den senaste informationen om OpenCourt-aktiviteten och sommarinnebandyn läs på Skara IBK:s hemsida under fliken Skara IBK - Sommarinnebandy.

Sommarinnebandy Vecka 27-29
2022-05-22 20:59

Veckorna 27-29, tisdag-torsdag, arrangeras Sommarinnebandy av Skara Innebandyklubb. Målet med sommarinnebandyn är dels att locka nya medlemmar till föreningen, dels att skapa en inspirerande och utvecklande sommarinnebandy för deltagarna. Innehållet och upplägget av sommarinnebandyn varierar från vecka till vecka.

Under vecka 27 erbjuds ”Testa på innebandy” och sommarträning. Vecka 28 genomförs Skara IBK Mini Camp som är ett dagsläger över tre dagar. Vecka 29 finns möjligheten att boka individuella träningspass tillsammans med vår tränare.

För den senaste informationen om sommarinnebandy läs på Skara IBK:s hemsida under fliken Sommarinnebandy eller följ länken: Skara IBK Sommarinnebandy

Anmälan görs till skara.ibk@outlook.com, bindande betalning sker inom 72 timmar efter erhållande av bekräftelsemejl. Betalningsalternativ framgår i bekräftelsemejlet.

Valborg inleddes med Mixcup
2022-04-30 18:50

Den tredje upplagan av Mixcupen spelades så på valborgsmässoafton. Både 2020 och 2021 ställdes det in på grund av coronan, men nu var det dags igen. Många spelare från de olika lagen var representerade och det var under fyra timmar fullt ös i bägge Vilanhallarna. Resultat upp på tavlan, men till skillnad från de tidigare årgångarna så avslutade vi denna gång inte med något finalspel. Nu var det på mer lika villkor som de yngsta lagen har till vardags, spel för att ha roligt och lära. Ett speciellt tack vill vi sända till alla seniorer och juniorer som ställde upp och var riktigt stiliga ambassadörer och förebilder för våra unga förmågor !!

Alexander Bohman var också nere och informerade om den sommarinnebandy som klubben kommer att ha under vecka 27-29. Håll utkik efter detta alla som är hemma då och mer information kommer naturligtvis.

Innebandyskolan 2015, 17/08 17:39
Innebandyskolan 2016, 13/08 22:30