Herrlagets sista träningsmatch
2021-09-13 22:35

Idag blev helgens inställda match av och UH Rockets från Uddevalla kom på besök. Laget spelar i västsvenska serien div 2.

Var en tuff och jämn match som UH Rockets vann med 7-8 men Skara krigade på bra i slutet och kom nästan i kapp.

Det som var lite tråkigt var att de lila fick två skador, Pappa Carl Lindström och Johan Björkman, vi hoppas dessa gubbar snart är med på plan igen!

Nu till helgen drar div 2 igång och Skara får åka till andra sidan berget och möta Skövde!

Matchfakta

Martin L 3

Casper J 2

Andreas A 1

Daniel S 1

Skott Skara 23 och UH 35

Innebandyskolan
2021-09-12 20:50

Nu har vi börjat registrera in intresserade barn i årgången 2015 som vill pröva på innebandy denna säsongen. Man kan anmäla sig via info@skaraibk.se och vi behöver förstås också 2-4 föräldrar som hjälper till som ledare för detta gänget. Träningstid söndagar på Vilanhallen (1) 10.30-11.30 gäller. Vi informerar via lagets hemsida när det är dags för första träningen. Preliminärt gäller söndagen den 26 september !

Välkomna !

Info ang förkylning/Covid-19
2021-09-09 19:35

Än har inte corona/Covid-19 försvunnit från samhället, så känner man sig sjuk och har symtom som feber, snuva, halsont och hosta, Ska man stanna hemma!

fortsätt coronatesta er vid symtom!

Är man med i smittspårningsprogram, stannar hemma tills ni fått negativt svar!

Ta hand om er!!

Inställd match !
2021-09-09 19:33

A-lagets match på lördag är inställd, många sjuka i borta laget!

Föreningsdagar på Intersport i Lidköping
2021-09-06 07:00

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst. När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Stabil vinst mot Horsby !
2021-09-03 21:59

Träningsmatchandet för Herr-A fortsätter och på fredagskvällen var det dags för första hemmamatchen. Man gästades av IBF Horsby (div III). En match man förstås skulle vinna och det hade man heller inga besvär med. Slutsiffrorna skrevs till 7-2 efter periodsiffrorna (3-1, 1-1, 3-0).

Spelmässigt var det jämnast i den första perioden. Där efter hade Skara ett stort spelövertag mot ett Horsby som backade väldigt lågt. En taktik som gjorde att hemmalaget fick många och långa anfall där man ofta blev lite för bekväma och passade runt utan att hitta så många klara målchanser. I den sista perioden tröttnade nog bortalaget en del och det blev en retroaktiv effekt med lite mer ytor och tre snabba hemmamål. Bägge målvakterna tillhörde de bästa för kvällen, i Skaras kasse junioren Gustav Ericsson.

Skaras mål ikväll: Emil Schöld och Casper Johansson 2, Johan Björkman, Timmy Gustafsson och Martin Lindkvist.

Utvisningar: Skara 1*2, Horsby 1*2

Skott: 35-15 (11-5, 12-3, 12-7)

Domare: Krono och Magnusson, bra dömt i en snäll match

Skaras lag ikväll:

Gustav E (Bergstrand)

Sune/Martin-Alexander/Ante/Casper

Johan/Jocke-Timmy/Emil/Larsson

Carl (K)/Apell-Ola/Björkman/Evert

Ola utgick efter första perioden förhoppningsvis inget allvarligt varpå Alexander och Timmy gick runt som centrar.

Nästa lördag hemmamatch igen, då mot Herrestad. Serien börjar helgen där efter !

Innebandyskolan, 06/09 00:44
P08, 22/08 10:41