SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Skara IBK
BLI MEDLEM
 
Noterbart från föräldrarmötet 18 april
2024-04-19 15:45
  • Vi anmäler laget i "Grön fortsättning" som riktar sig till lag födda 2015/16 och vill ha matcher mot lag som garanterat fyller upp minst två planer. Matcher är i form av poolspel, som tidigare en gång per månad.
  • Det kommer att vara två träningar per vecka nästa säsong, en veckotid och en helgtid. Kontroller sker mot handbollen så det inte finns krockar och man startar inte veckotiden förrän fotbollen växlar ner. Start i höst i anslutning till skolstarten.
  • När det finns träningar där nuvarande ledartrio kommer behöva assistans så kommuniceras detta ut via förslagsvis messengergrupp. 
  • Förslag om lagaktivitet som uppstart eller avslutning kan vara på MASH i Falköping. Vi använder lagkassan.
  • Huruvida laget skall ha egna målvaktsställ beror delvis på var veckoträningen kommer hållas. Tröjor som enbart detta lag har kommer det fixas in. Ledarna behöver få tillgång till egen tagg som går till bägge hallarna. Ledartröjor till ledarna erhålls.
  • Om det finns föräldrar som själva vill hålla igång så har klubben tid på söndagar för både "gummor" och "gubbar". 
  • Då laget nu går ut innebandyskolan och är ett pojklag så har laget som uppdrag att vara matchvärd 1-2 ggr per säsong när A-laget spelar hemma i Vilanhallen. Man säljer minst fyra uppesittarlotter före julafton, sen kan det bli någon mer mindre säljaktivitet.
  • När laget hittar en cup som man vill åka på så betalar klubben lagets start/anmälningsavgift. Finns det sedan en deltagandeavgift utöver det så tar man hjälp av lagkassan.
  • Innebandykungen är klubbens samarbetspartner och beställer man via dom har man rabatt och det är snabb leverans. De kommer också till Skara i september och visar upp saker som kan provas och beställas.

Vänlig hälsning,

 

Ledarna

 

 

Planeringskväll torsdag 18/4
2024-04-13 16:09

Hej !

 

Träningarna och matcherna är ju nu avslutade för säsongen 2023/24 och ett längre uppehåll väntar fram till hösten när andra aktiviteter tar vid.

 

Men för att vi skall vara så väl förberedda som möjligt på säsongen 2024/25 så ska vi innan gruppen skiljs åt försöka ta en första blick framåt till 2024/25.

 

Därav skickar vi ut en inbjudan kallelse till ett kortare möte nu på torsdag 18.00-19.30 i Vilanhallens konferenslokal (andra våningen) då vi skall ventilera bl.a. detta:

 

* träningstider framledes (en veckotid och en helgtid)

* val av serienivå för laget

* antalet ledare behöver utökas med en eller två, sen kan man alternera

* vad som förändras när man går från "innebandyskola"

* behov av inköp som klubben behöver göra (typ egna dräkter)

 

Vänlig hälsning,

 

Ledarna

Sista sammandraget måndag 1/4
2024-03-22 15:16

Nu väntar snart påsklovet och på annandagen 1 april är det sista sammandraget för säsongen. Det spelas i Stöpen (Stöpenhallen) med nedanstående tider:

 

14:00 Grästorp - Skara

15:00 Skara - Stöpen

 

Kallelse går ut imorgon lördag och så kan väl alla svara senaste onsdag så får vi räkna ihop hur många vi blir 

 

P.S om det sedan fungerar så kör vi föräldrarmatch och avslutning veckan efter. Då är Vilanhallen upptagen av en samlarmässa så vi fick en tid på söndag i Viktoriaskolan. OM det skulle vara många som inte kan då så tar vi förstås en annan tid för avslutningen.

 

Sen kommer vi också kalla till en tid för alla föräldrar för att diskutera upplägget inför nästa säsong. Vi behöver få in 1-2 ytterligare ledare samt komma fram till lämpliga träningstider som om möjligt inte krockar med barnens andra träningar/aktiviteter. Ett viktigt pussel ju.

 

Mvh Ledarna

 

 

 

Kallelser 17/2 och 24/2
2024-02-11 21:39

Hej !

 

Nu kommer det mailas ut dubbla kallelser. En är till kommande lördagsträning för de som är hemma på sportlovet. Men även till matcherna den 24/2 som nu är hemma i Vilanhallen.

 

09.00 möter vi Grästorp

10.00 Grästorp möter Stöpen

11.00 möter vi Stöpen

 

Elias är en som frivilligt anmält sig till att baka litet. Vi skulle behöva två till. Senast var det Erik, Felix och Thor. Man kan anmäla intresse till Lina (Eriks mamma) eller Mikael

 

Mvh Ledarna

Kallelser
2024-01-24 20:28

Hej !

 

Förutom kallelse till lördagens träning så ligger det nu också ute en kallelse till första matcherna för våren. Vet att det kan vara lite semesterresor/lov som gör att alla inte kommer vara hemma, så avmarkera er då så snart som möjligt så får vi räkna över truppen sen. Åse/Vista hallen i Grästorp är det som gäller första gången.

 

För de som är nya för säsongen och inte redan medlemsaviserats under hösten skall nu ha fått en faktura.

 

Mvh Ledarna

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
IBK sponsor Rubin
IBK sponsor Silver
IBK Sponsor