SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Skara IBK
BLI MEDLEM
Tidigarelagd träning lördag 2 december
2023-11-29 14:55

Då det börjar en innebandymatch efter oss på lördag med matchstart 11.30 så tidigarelägger vi vår träning till 09.15 och håller på till 10.40 ca

Då matchen efter oss spelas på fullmått så kan vi låta den nedersta kortsidan och de två hörnen stå kvar till dom som kommer efter.

 

Passar också på och meddelar att helgen efter (9-10 december) så kommer vi både ha en träning lördagen den 9 december och sedan också match dagen efter i Skövde. 

 

Kallelser till alla tre ovanstående aktiviteter går ut under dagen. Jättebra att ni fortsätter svara på dessa. När det är många som aviserar att man kommer till träningarna så kommer vi som vi redan prövat en gång sätta upp två parallella småplaner. På så vis utnyttjar vi träningstiden mer effektivt.

 

Mvh

 

Ledarna

På lördag är vi på Viktoriaskolan
2023-11-15 14:04

Hej !

 

Då Skara HIF har parainnebandymatcher på lördag och då bokat bägge Vilanhallarna, så lägger vi vår träning på Viktoriaskolan istället. Tiden är dock den vanliga 10.30-11.45 ca, kom gärna runt 10.15 för den där dörren får vi inte spärra upp utan det är manuell inslussning på alla.

 

/Ledarna

Bra jobbat alla !
2023-11-11 19:36

Jättebra kämpat alla killar idag igen :) stort tack också till Lina och alla föräldrar som hjälpt till och bakat och varit i vår lagkiosk. Vi sålde för 2.020 kronor under fm vilket ju är RIKTIGT bra !

 

Vi har ett sådant där poolspel hemma även under våren sedan, så det är bara att fundera fram rolig aktivitet att sedan använda pengarna på.

 

Sista poolspelet mot Skövde och Lidköpings 8-årslag är den 10 december. På våren kommer vi sedan paras mot två andra lag gissar vi.

 

Några vattenflaskor glömdes kvar som vi tog hand om till nästa träning om inte annat.

Uppdatering 11 november
2023-11-05 22:24

Lite uppdatering inför lördagen då:

 

Samling kör vi redan kl 8 den här gången då vi själva har arrangemanget och två sarger skall upp. Ni som var med i Lidköping senast har ju koll på att vi sätter en sarg i bägge ytterzonerna och i mitten hamnar avbytarbänkar och sekretariat. Lånegrejerna har vi ju nära till denna gången och man får matchtröja på plats.

 

Bakar denna gången gör: Erik, Felix och Thor

Vid försäljningsbordet inne i hallen: Arvid J och Jax

Sekretariat: Mikael

 

9-10 Skara - Lidköping

10-11 Lidköping - Skövde (våra killar vilar i bästa fall...)

11-12 Skara - Skövde

 

Sen ska vi då ta ner sargen efter också. Vårt 12 årslag har match klockan 12.45 så möjligt att de redan är där och vill att vi behåller ytterdelen av sargsektionerna gissar vi, då de spelar på stor plan.

 

3*12 minuter är de tre perioderna i respektive match. Efter 2 minuter sker snabba byten i respektive lag.

 

Som det ser ut nu kommer vi vara 12-14 spelare den här gången vilket är lagom för två planer. Hoppas alla håller sig friska i veckan !

 

//Ledarna

Matcherna 11 november hemma i Vilanhallen
2023-10-30 21:53

Härlig kämpainsats av alla i lördags mot duktiga lag från Skövde och Lidköping. Ganska tufft också att orka spela 6 perioder mer eller mindre direkt efter varandra under två timmar i sträck. När vi själva är hemmalag nästa gång så spelar vi själva match nr 1 och 3. Får således vila en timme i mitten men blir väl en utmaning att få ett stort gäng 7 åringar vila misstänker vi... :)

 

Nåväl kallelse till detta matchdatum är nu skickat till alla. OBS att vid det tillfället kommer vi också starta upp lagets lagkassa som vi sedan kan nyttja vid diverse kommande aktiviteter. Vi har fikaförsäljning på ett bord inne i hallen. Vid sådana tillfällen så turas vi om att baka eller att turas om att stå och serva vid bordet.

 

Frivilliga till första bakningen har vi redan fått: Erik, Felix och Thor

 

Hör av er ni som kan tänka er att hjälpa till att vara vid säljbordet (kaffe, fikabröd, godis, dricka). Bör vara 3 st som turas om under de tre timmarna poolspelet håller på.

 

Mvh Ledarna

 

P.S träning som vanligt nu på lördag den 4/11 också förstås. Mycket träning på skott, frilägen och avslutningsvis naturligtvis sedan 2-mål. 

En kvart tidigare...
2023-10-26 18:14

För de 13 lirare som åker med på lördag till Lidköping så tidigarelägger vi avfärden från Skara till 09.45. Tror att vi kommer kunna ha nytta av den kvarten när vi kommit fram. För er som möter upp i Lidköping så gäller fortfarande senast 10.30 där.

 

Sportskor, kortbyxor och egen vattenflaska med. De som har också egen klubba och spelarglasögon. Men vi tar förstås även med ett antal klubbor och glasögon för utlåning .

 

Om man vill så finns det säkert möjlighet att samåka, men då är det bra om man kommer ännu lite tidigare till samlingen och vi kan ses vid parkeringen framför badhusentrén.

 

För er som inte är med på lördag så ses vi nästa lördag istället. Sen är det poolsammandrag igen redan den 11 november, som då alla bjuds in att vara med på. Kallelser både till nästa träning och den 11 november skickas ut på söndag.

 

När vi har vårt eget sammandrag kommer vi också att starta upp lagets egen lagkassa via fika försäljning. Om 2-3 är frivilliga på att baka lite till det tillfället så är det välkommet. Det blir ett förslag på schema över det där och de som bakar behöver inte stå vid fikabordet. Men 2-3 per respektive syssla vid hemmasammandragen. Det kommer bli ett sådant till under våren sen också. 

 

Mvh Mikael (0708-386160)

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Skara IBK, 06/12 09:00 
Skara IBK, 01/12 23:27 
Skara IBK, 24/11 22:29 
Skara IBK, 23/11 09:00 
Skara IBK, 22/11 23:34 
Skara IBK, 20/11 09:00 
 
IBK sponsor Rubin
IBK sponsor Silver
IBK Sponsor