GOD JUL OCH GOTT NYTT 2021!
2020-12-24 08:51
2020 har vart ett väldigt annorlunda innebandy år med många olika direktiv från regering, kommun och förbund! Där ordet BÖR, borde bytts till SKALL långt tidigare! Har vart ett väldigt slitsamt år och nu är ju säsongen pausad till slutet av januari-21. Vi får väl se om det kör igång igen eller om säsongen är förlorad! Mer information kommer, tro mig!

Nu är vi här, julafton den 24 december och vi väntar på julmat och julklappar! Även julen blir inte som alla andra år men vi får göra det bästa av den.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
"Ta hand om varandra"

Önskar Styrelsen
Hallarna stängda till 24 januari !
2020-12-18 21:22
Nya direktiv från regeringen har kommunicerats ut idag den 18 december. Detta föranleder att samtliga hallar som vi bedriver verksamhet i nu kommer att hållas stängda fram till den 24 januari. Information från förbundet i mitten av januari får visa om och hur sedan säsongen kan fortskrida för de olika serierna vi har lag i.

Mail från Skara Kommun:

Regeringen skärper en rad restriktioner inför jul- och nyårshelgen. De flesta nya restriktionerna gäller från den 24 december till den 24 januari. Däremot så ska all verksamhet inom stat, kommun och landsting som inte är nödvändig stängas omedelbart, så som idrottshallar, badhus och museum.
Detta innebär att vi stänger Idrottshall, Villanhallarna samt ishallen omedelbart från dagens datum 20201218 fram tills 24 januari. Var vänlig och informera alla i er förening så att ingen missar att hallarna är stängda.

Undantagna är lag/personer som ägnar sig åt yrkesmässig idrott.

Uppesittarkväll med Bingolotto
2020-12-07 18:02
Vi har mer Bingolotter om ni behöver mer så hör av er till Kassör Mikael Nyström
Snart jul !
2020-12-06 23:07

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig.

Trevlig 1:a Advent
2020-11-29 11:19
Vill önska er alla en trevlig första advent och hoppas ni är rädda om varandra där ute!! Hoppas det snart vänder till det mer normala!

// Tommy Snögren Ordf.
Black Friday !
2020-11-23 09:22

Black Friday på Intersport! Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday

och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp. Passa på att köpa allt från fotbollsskor

och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort,

elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding,

Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

P08, 27/12 15:26
P05, 20/12 17:26