Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
2019-09-17 12:50

Hej !


Ni glömmer väl inte att titta ner till Vilanhallen imorgon kl 17-19 då vi har besök av Intersport och Zone med fina erbjudanden på profilkläder och annan utrustning.


Välkomna !


Vinst mot Tibro i genrepet
2019-09-16 22:05
Skara IBK - Tibro IBK 9-1 (3-0, 3-0, 3-1) 

Skott 35-20 (13-2, 12-9, 10-9)
Utvisningar Skara 2*2, Tibro 3*2

På måndagskvällen spelade A-laget sin sista träningsmatch innan seriespelet börjar nu på fredag. Det blev en mycket klar seger mot Tibro IBK och precis som i fredags mot Elfhög så grundlades segern tidigt. I den första perioden var hemmalaget framför allt väldigt täta bakåt och duktiga på att sätta hög press på Tibro. I de två följande perioder glimrade man mer i sin offensiv med högt tempo och ofta ett snabbt effektivt passningsspel. Fanns ett antal riktigt snygga kassar i kväll och hade inte Tibromålvakten Kjellqvist storspelat hade det rasat in mål i andra perioden. Sedan (speciellt i tredje perioden) var det ibland lite för högt tempo och nord-syd innebandy, mot Rydboholm på fredag vill man inte bjuda på för många omställningar. 

Två debuter kunde noteras då forwarden Oscar Böröy (född 2004) och backen Oscar Ringblom (född 2003) bägge hade speltid i kvällens match och skötte sig båda med den äran. Böröy svarade också för 6-0 målet efter ett läckert assist från Marcus Persson

Målskyttar: Casper Johansson och Emil Schöld 2, Johan Björkman, Fabian Appell, Sebastian Evertsson, Alfred Åkervall och Oscar Böröy

Assists: Carl Lindström, Alfred Åkervall och Johan Björkman 2, Casper Johansson och Marcus Persson.

Fotnot 1: Tvätten (första hemmautvisningen) till Marcus Persson
Fotnot 2: Appells skott vassa !
Fotnot 3: Det snabba passningsspelet :)


Skara IBK DAM... nu kör vi!!
2019-09-15 21:54
Nu är det klart... Det blir seriespel för damlaget! Truppen är fortfarande tunn men flera spelare på väg in.. 

Vill du spela eller känner någon som vill, född 03 eller tidigare, hör av er till Stefan Wiking tränare för Damlaget!

Nu håller vi alla tummar och hoppas på en bra säsong för vårt damlag!! 

STORT LYCKA TILL!

Styrelsen! 
Vinst mot Elfhög
2019-09-13 21:52
Skara IBK - IBK Elfhög 8-3 (4-0, 3-0, 1-3), skott 30-10 (8-1, 13-4, 9-5)

Med en dryg vecka kvar till seriepremiären i div II (Rydboholm hemma) så vann A-laget med 8-3 hemma mot div III laget IBK Elfhög. Skara hade ett kraftigt spelövertag, speciellt i de två inledande perioderna. Man var väldigt täta bakåt och stundtals fick man även till kombinationerna i offensiven. I den tredje perioden fick Trollhättelaget mer att säga till om och kunde då också putsa till slutsiffrorna.

I Skaras lag hade man för kvällen tre stycken två målskyttar i Sebastian Evertsson, Anton Schöld och Johan Björkman. Mål gjorde också Emil Schöld och Alfred Åkervall.

En lite udda detalj i matchen var att Elfhög ställde upp med kort varsel, men hade ingen av sina målvakter tillgängliga. Därav lånade Skara ut Tobias Bergstrand till motståndarkassen. Mikael Thelander stod i hemmalaget. Ja även den tredje Skaramålvakten hade matchtid då han stod i Juniorernas mål i Vilanhallen 2 där Skara förlorade med uddamålet mot Borås.  

På måndag är det genrep då Tibro IBK kommer på besök till Vilanhallen.
Föreningsdagar på Intersportbutiken
2019-09-10 12:30

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!

 

Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.
Nyheter från våra lag
 
Guldsponsorer
Silversponsorer