Välkommen till P09-10
Är ditt barn sugen på att prova på innebandy? Hör av er till någon av ledarna eller kom ned på någon av våra träningar för att provspela.
2019-10-02 23:05

Info från föräldramötet
2019-09-29 08:31

Följande information från föräldramötet:

Om ert barn inte kan komma till träning, meddelas detta till ledare. Man skickar då ett privat meddelande och därmed inte i lagets sms-grupp.

Vi tränar söndagar 09:00-10:30 på Viktoria och onsdagar 17:30-18:30 på Vilan. Efter jul kommer onsdagarna att flyttas till Viktoria och då tränar vi 17:00-18:00.

Karin Ström (Alfons mamma) och Cecilia Erlingfors (Olivers mamma) kommer att hjälpa till under träningar.

Under säsongen kommer vi att gå upp i seriespel och detta kommer att ske på storplan.

Under matcher byter vi om och duschar på plats tillsammans. Då är det även föräldrafritt. Mellan matcher är det vila som gäller och föräldrar ser efter sina barn.

Karin ordnar med kioskschema. Kan man inte, så får man själv se till att byta med någon annan.

Vi använder Supertext som informationskanal samt hemsidan för "större" nyheter/information.

Har man inte fått faktura på medlemsavgiften, kontakta Mikael Nyström snarast.

Om det finns någon ytterligare förälder som kan tänka sig att hjälpa till mer regelbundet och ta ett större ansvar, vore detta tacksamt.

*********

Nu laddar vi för en härlig och fartfylld säsong!!

Inställd träning söndag 3/3
2019-02-25 12:32
Söndagens träning är inställd, då Vilanhallen är uppbokad för annan aktivitet under hela helgen.
Söndagens träning inställd.
2019-01-30 12:19
I och med att vi åker till Falköping nu på lördag 2/2, är söndagens träning inställd.
Avslutning föräldramatch
2018-12-10
Stort tack till alla föräldrar som var med och spelade mot killarna samt hejarklacken under söndagens avslutning.
Detta år hade föräldrarna turen på sin sida och fick med den ärofyllda statyn hem, men nästa år kommer killarna att ta revansch!

Vi vill även rikta ett tack till alla föräldrar som hjälper till med sargbygge mm under alla träningar. Det underlättar oerhört mycket när vi är många som hjälps åt.

Nu laddar vi inför lördagens sammandrag 15/12 och efter det kommer vi att ha uppehåll under jul och nyår. Vi drar igång igen söndag 13/1 -19.