Laget bildades senhösten 2018.

Några hade spelat tidigare och några var nybörjare när de kom till laget.

Det är en otroligt bra stämning i laget och alla visar ett upp ett härligt kämpaglöd på både träning o match.

Tränare: Stefan Wiking 070-5768113, över 25 års erfarenhet som dam-/herr-/ungdomstränare i innebandy + (spelade i över 10 år i innebandyns begynnelse).

Vid frågor smsa eller ring.

Torsdagsträningar i april
2021-04-07 18:00
Fys, teknik & skott utomhus (ta med klubba / mv-utrustning)
Mer info under rubriken "Träning" .

Info "pris"-utdelningen säsongen 20/21
2021-04-04 16:38

En söndagskväll sista helgen i mars hade laget en säsongsavslutning via Teams. Detta pga av att man inte skall träffas i större samlingar pga rådande pandemiläget. En 23 sidors powerpoint visades där vi gick igenom den säsong som varit och lite om nästkommande säsong. Inga fysiska priser delas ut denna säsong pga att innesäsongen stoppades i slutet av oktober månad och endast 1 seriematch hann spelas.

Säsongen:

23 inneträningar och 22 uteträningar (+8 till kvar i april/maj), 3 matcher (varav 2 träningsmatcher).

"Priser"/Omnämnande:

Träningsflit inne: 100% Nellie & Ariya , 96% Ida , 91% Olivia , 87% Tilda & Alma

Träningsflit ute: >80% Nellie & Ida , >70% Olivia , >60% Elin & Anna , >50% Christine

Årets buse: Kirsti & Charlotte

Poängdrottningar: 3 poäng > Kirsti , Elin , Märta (Tilda 2p, Ida 1p, Thelma 1p)

Ett stort tack till alla spelare i laget som varit med under den gångna säsongen.

mvh Stefan

Info prisutdelningen säsongen 19/20
2020-06-10 19:30

En "varm" och härlig vårkväll hade laget en spelarträff med mat o dryck i ett stort tält i trädgården hemma hos tränaren (mig alltså). Jag stal en stund av deras tid för att ha en "liten" säsongsavslutningspresentation (40 sidor powerpoint) med bl.a. genomgång av uppsatta mål, lite statistik, specialpriser för olika minnesvärda händelser och så avslutades det hela med en prisutdelning.

Priser:

Träningsflit: Christine Glad, Märta Löfving, Olivia Ottosson

Årets buse: Ariya Senajak

Poängdrottning: Kirsti van Wieringen, Nellie Wiking

Störst framsteg: Märta Löfving

Nyttig spelare: Elin Bergstrand, Tilda Torildsson

Värdefullaste spelare: Olivia Ottosson

Ett stort tack till alla spelare i laget för den goa presentkorgen vi tränare fick av er.

mvh Stefan o Anton