Elfhög borta
2024-03-01 20:37

Hej!

Här kommer info angående helgens match:

Söndag 3/3

Bortamatch mot Elfhög

Matchstart: 15:00.

Samling idrottshallen: 13:00

Lag: Lucas, Alwin, Victor, Måns, Alvin, Melvin, Lillemåns, Henrik, Louie, Wilmer, Truls, William, Affe & Max.

Helgens aktiviteter
2024-02-22 21:17

Hej!

Nu går vi in i ett riktigt rolig månad som avslutas med Cup i Jönköping. Vi kommer spela många roliga matcher bla Jönköping, Pixbo, Rydboholm och Fagerhult. Här nedan kan ni se info kring matchvärdskap, Jönköping på lördag men även Elfhög på måndag.

Påminnelse matchvärdskap imorgon Fredag!

Matchvärdar: Följande sköter kiosk och insläpp: Liam, Lukas, Henrik & Max. Man skall vara på plats 18:45. Leo Bakar.

Lördag 24/2

Hemmamatch mot Jönköping IK

Kiosk:  William & Lukas Strand

Baka: Måns

Sekk: Affe & Louie (viktigt att ni är på plats vid samlingen!)

Samling 14:00

Matchstart 15:00

Lag: Lukas & Alwin

Alvin, Måns, Victor & Melvin.

Måndag 26/2

Bortamatch mot Elfhög

Samling 16:30

Matchstart 18:30

Plats: Älvhögsborg Entréhallen

Lag: Lukas & Alwin

Alvin, Måns, Victor & Melvin.

Info om säsongsavslutningen
2024-02-11 15:50

Hej!

Här kommer lite info gällande avslutningen på säsongen 23/24. Det har gått väldigt snabbt och vi har en hel del roligt kvar...

1. Sportlov: Vi kommer vara träningslediga under v 7. Tror detta kan vara bra för att vila lite från innebandyn så att suget ökar till säsongsavslutningen. Nästa träningstid är 20:e feb.

2. Onsdagarnas juniorträningar utgår då närvaron (från juniorerna) har varit dålig den senaste tiden samt att vi har ett tufft spelschema mellan 24/2 och 24/3, 6 matcher + CUP.

3. Matchvärdar: Fredagen 23/02 är vi matchvärdar. Följande sköter kiosk och insläpp: Liam, Lukas, Henrik & William. Man skall vara på plats 18:45.

4. Lördagen 24/02 möter vi Jönköping hemma i Vilan för en LÅNG träningsmatch, de kommer med två lag. Tanken är att vi spelar 4 perioder eller 3x30min. Alwin & Truls tar sekket, Måns bakar & Lillemåns & Lukas Strand tar Kiosk.

5. Onsdagen 6/3 åker vi med buss till Pixbo för träningsmatch och efter den se SSL-matchen mellan Pixbo och Mullsjö. Lagkassan står för bussresa + biljett och mat för killarna. Vi åker 14:30 så tänk på att ta ledigt från skolan. Påminner om att föräldrar gärna får åka med gratis men får stå för matchbiljetten 65kr + mat själva. Anmäl er snarast på kallelsen som är skickad.

6. Lördagen 9/3 har vi årets sista hemmamatch mot Rydboholm. William och Victor tar kiosken, Louie och Alfred tar sekket och Wilmer bakar.

Skövde hemma
2024-02-06 21:29

Hej!

Här kommer info angående torsdagens hemmamatch.

Torsdag  8/2

Hemmamatch P08 mot Skövde

Kiosk:  Lillemåns & Alvin

Baka: Leo

Sekk: Alwin & Liam. (viktigt att ni är på plats vid samlingen!)

Samling 18:15

Matchstart 19:30

Lag: Liam & Alwin

Alvin, Måns & Melvin.

MVH Per Nilsson

Match Vänersborg + Juniormatch
2024-01-31 22:01

Hej!

Här kommer info angående helgens matcher:

Lördag 3/2

Bortamatch mot Vänersborg

Matchstart: 09:30.

Samling idrottshallen: 07:20

Lag: Lucas, Liam, Victor, Måns, Alvin, Melvin, Lillemåns, Leo, Henrik, Louie, Wilmer, Truls, William, Affe, William.

Söndag 4/2

Bortamatch mot Mullsjö i Juniorserien.

Matchstart: 14:45.

Samling idrottshallen: 12:45

Lag: Liam, Alwin, Victor, Måns, Alvin, Melvin, Leo, Henrik, Louie, Max, Truls, Affe, + 5 Juniorspelare.

Viktigt!! Meddela mig hur många som kan köra.

Coach: Per Nilsson.

IBK sponsor Rubin