SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ett stort tack …
2023-08-01 21:17

Skara IBK Sommarinnebandy vill rikta ett stort TACK till samtliga som bidragit och möjliggjort till två fantastiska sommarinnebandyveckor i juli 2023.

 

Årets sommarinnebandy bestod av Utomhusmatchen, Skara IBK Mini Camp, Individuella träningar samt Testa på-verksamhet. Aktiviteterna skulle inte kunnat genomförts utan fantastiska samarbetspartners och ideella arbetskrafter.

 

Ett extra tack till de hjälptränare som medverkade under Skara IBK Mini Camp, Dennis Vallin Lans (Skövde IBF), Nils Börjesson (Skövde IBF), Alfred Åkervall (Skara IBK), Johan Björkman (Skara IBK), Olle Vallstedt (IBF Örebro) och Albin Ljunggren (Örebro SK Ungdom).

 

Slutligen vill vi tacka alla deltagare, spelare under utomhusmatchen samt funktionärer som medverkat under veckorna och hoppas på att vi ses igen nästa år!

 

Nu blickar vi framåt mot innebandysommaren 2024!

 

ALL STARLAGET - Vi ger
2023-07-21 13:09

Vi ger er den spelare med Skara IBK som moderförening som tagit sig längst upp i innebandyhierarkin.

 

Vi ger er:

Lina Ek Segerblom

Lina har flertalet säsonger i landets högsta serie SSL.

 

Vi ger er den spelare som gjort mest poäng i Skara IBK:s historia i seniorsammanhang. 

 

Vi ger er:

Niclas Nieroth

Niclas är en livslevande Skara IBK-legend.

”Testa på innebandy”
2023-07-15 09:38

Skara IBK Sommarinnebandy bjuder in till ”Testa på-verksamhet”.

 

Som förening vill vi att alla barn och ungdomar ska få möjligheten att testa på världens roligaste idrott, innebandy. I sommarinnebandyns regi genomförs tre Testa på-tillfällen under julimånad. 

 

Vecka 29

Tisdagen den 18 juli, 10-12, kommer vi vara vid mutliarenan på Kaplan och visa upp innebandy.

 

Onsdagen den 19 juli, 10-12, spelas innebandy tillsammans med de barn och ungdomar som går på sommarfritids vid multiarenan på Xxx-skolan.

 

Fredagen den 21 juli, 15.00-20.30, kommer det under utomhusmatchen finnas möjlighet till "Testa på innebandy" vid spontanidrottsytan samtidigt kommer det finnas möjlighet till Speedshooting och Poängjakt.

 

Vecka 30

Lördagen den 29 juli, 10-13, bjuds Skara kommuns barn och ungdomar in till Vilanhallen för att testa på innebandy. 

 

Hoppas vi ses!

 

Innebandyklubba och innebandyglasögon finns att låna.

 

Vid frågor kontakta skara.ibk@outlook.com.

 

Skara IBK Sommarinnebandy 2023
2023-06-29 14:41

Få platser kvar till Mini Campet och målvaktstränare klar.

 

Vecka 30, måndag-onsdag, arrangeras Skara IBK Sommarinnebandy Mini Camp. Det finns få platser kvar till lägret, så se till att boka på er så snabbt som möjligt. 

Kom ihåg att du som anmäld till sommarinnebandyn garanterat har möjligheten att spela under utomhusmatchen.

Tider för individuella träningar torsdag och fredag, vecka 30, finns fortfarande kvar. 

 

Målvaktstränare klar

Albin Ljunggren, målvaktstränare i Örebro SK Ungdom, kommer medverka under sommarinnebandyn. Albin har som spelare rutin från att spelat två SDF-SM och USM-festen.

 

Här finns mer information kring Skara IBK Sommarinnebandy Mini Camp och de individuella träningarna.

 

Vid frågor kontakta skara.ibk@outlook.com

 

Utomhusmatch och Sommarinnebandy
2023-06-08 12:33

Nu närmar sig sommarens höjdpunkter Utomhusmatchen och Sommarinnebandyn med stormsteg. Som anmäld till sommarinnebandyn är du garanterad att få spela en match, precis innan All Star-spelarna entrar planen.

 

Fredagen den 21 juli arrangeras Utomhusmatchen vid Djäknescenen mitt i centrala Skara. Det kommer spelas fyra sevärda matcher och finnas aktiviteter för alla runt eventområdet. 18.00 har alla som anmält sig till Sommarinnebandyn möjligheten att spela en uppvisningsmatch, precis innan All Star-matchen som går av stapeln 19.00.

 

Se till att anmäla er till sommarens höjdpunkter, så ses vi den 21 juli!

 

Vid frågor eller funderingar kontakta skara.ibk@outlook.com

 

Här kan ni läsa mer om Utomhusmatchen.

Här kan ni läsa mer om årets Sommarinnebandy.

 

Utomhusmatchen med All Starmatch
2023-05-21 19:51

Uppdaterad 2023-05-21

 

Skara IBK Sommarinnebandy är glada att presentera ”Utomhusmatchen”.

 

För andra året i rad kommer Skara IBK att arrangera sommarinnebandy. Fredagen den 21 juli vecka 29, under travveckan, kommer föreningen att genomföra ett evenemang framme på stan ”Utomhusmatchen”. Under vecka 30 kommer det som förra året vara ett Mini Camp (måndag-onsdag), individuella träningar (torsdag & fredag) samt testa på innebandy (lördag förmiddag). Sommarinnebandyn genomförs med syftet att dels locka nya medlemmar till föreningen, dels att skapa en inspirerande och utvecklande sommarinnebandy för deltagarna. 

 

Utomhusmatchen

Fredagen den 21 juli, vid Djäknescenen i Skara, kommer det spelas fyra sevärda matcher och erbjudas aktiviteter för alla. Tack vare det plastgolvet Hansen Motorsport sponsrade med under förra årets sommarinnebandy kommer föreningen i år att arrangera ett utomhusevenemang. Under eftermiddagen och kvällen kommer det spelas fyra matcher tre mot tre, en herrjunior-, en damjunior-, en Sommarinnebandy- och en All Starmatch. All Starmatchen kommer spelas mellan ett All Starlag (bestående av herr- och damspelare från SSL och Allsvenskan) och ett Skaraborgslag (bestående av aktiva spelare i Skaraborgsföreningarna). Samtidigt kommer det finnas mängder med aktiviteter och försäljningar runt om spelplanen.

 

Hålltider

15.00 - Eventområdet öppnar

16.00 - Herrjuniormatch - Skara IBK mot ÖSK Ungdom

17.00 - Damjuniormatch - Skövde IBF mot TBA

18.00 - Sommarinnebandymatch - Skara IBK Sommarinnebandy (Lag 1) mot Skara IBK Sommarinnebandy (Lag 2)

19.00 - All Starmatch - All Starlaget mot Skaraborgslaget

20.30 - Eventområde stänger

 

Skara IBK Sommarinnebandy vill att ”Utomhusmatchen”, ska vara ett evenemang som samtliga lockas av. Vi vill delvis göra ett evenemang för Skaraborna med omnejd, delvis ett evenemang för alla innebandyintresserade i regionen. Vi vill kunna ge besökarna en helhetsupplevelse där de innebandyintresserade ska få möjligheten att se och prata med sina förebilder på nära håll.

 

Mer information om evenemanget och laguppställningar till All Starmatchen kommer att uppdateras löpande.

 

Håll utkik och hoppas att vi ses den 21 juli.

 

Vid frågor kontakta skara.ibk@outlook.com

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
IBK sponsor Rubin
IBK sponsor Silver
IBK Sponsor