SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skara IBK Sommarinnebandy 2022
2022-05-11 19:56

 

Veckorna 27-29, tisdag-torsdag, arrangeras sommarinnebandy av Skara Innebandyklubb. Målet med sommarinnebandyn är dels att locka nya medlemmar till föreningen, dels att skapa en inspirerande och utvecklande sommarinnebandy för deltagarna. Innehållet och upplägget av sommarinnebandyn varierar från vecka till vecka.

 

Under vecka 27 erbjuds ”Testa på innebandy” och sommarträning. Vecka 28 genomförs Skara IBK Mini Camp som är ett dagsläger över tre dagar. Vecka 29 finns möjligheten att boka individuella träningspass tillsammans med vår tränare.

 

För den senaste informationen om sommarinnebandy läs på Skara IBK:s hemsida under fliken Sommarinnebandy.

 

 

Vecka 27:

Tisdag – Tillsammans med Västergötlands Innebandyförbund (VIBF) bjuder vi in tjejer födda 2007-2013 för att testa på innebandy. Det kommer erbjudas två tillfällen det första passet är 9.00-12.00 och det andra är 13.00-16.00. Under dagen kommer det även att finnas gästtränare på plats från VIBF:s projekt ”Framsteg Tjejer” samt ifrån Skara IBK:s damlag.

 

Skara IBK kommer att bjuda på lättare mellanmål under träningspasset.

Ingen förhandsbokning krävs utan alla tjejer födda 2007-2013 är välkomna!

 

 

Onsdag – På förmiddagen, 9.00-12.00, ges det möjlighet för ungdomar födda 2007-2010 som för tillfället inte spelar innebandy att prova sporten.

 

Under eftermiddagen, 13.00-16.00, är nuvarande Skara IBK-ungdomar och närliggande föreningarnas ungdomar, födda 2007-2010, välkomna för ett sommarträningspass.

Skara IBK:s medlemmar deltar gratis och innebandyspelare från andra föreningar kommer att få betala 50 kr för att delta, mer information under Försäkringar, anmälan och betalning.

 

 

Torsdag – På förmiddagen, 9.00-12.00, ges det möjlighet för ungdomar födda 2011-2013 som för tillfället inte spelar innebandy att prova sporten.

 

Under eftermiddagen, 13.00-16.00, är nuvarande Skara IBK-ungdomar och närliggande föreningarnas ungdomar, födda 2011-2013, välkomna för ett sommarträningspass.

Skara IBK:s medlemmar deltar gratis och innebandyspelare från andra föreningar kommer att få betala 50 kr för att delta, mer information under Försäkringar, anmälan och betalning.

 

 

Vecka 28:

Under sommarinnebandyns andra vecka kommer ett miniläger att arrangeras, Skara IBK Mini Camp. Lägret riktar sig mot ungdomar i åldrarna 2008-2011. Här kommer fokus ligga på individuell utveckling av specifika innebandyförmågor, inom teknik-, teori- och fysområdena. Lägret genomförs 9.00-16.00, tisdag-torsdag, och innehåller fyra träningspass per dag. Under lägerdagarna kommer fem innebandypass, två teroipass, två fyspass, ett mixpass, en föreläsning  samt en avslutande smålagsspelsturnering att genomföras. Under lägrets sista dag kommer deltagarna få möjlighet till att få ett individanpassat utvecklingssamtal.

 

Under mixpasset kommer en del av fokuset ligga på specifik målvaktsträning.

 

Under varje lägerdag ingår två mellanmål samt lunch. Vid kostallergi eller specialkost skriv med det i anmälan.

 

Pris för medlem i Skara IBK – 600 kr/person

Pris för icke-medlem i Skara IBK – 800 kr/person

 

För information gällande försäkring, anmälan och betalning läs under rubriken Försäkringar, anmälan och betalning.

 

 

Vecka 29:

Individuella-/gruppträningar står på agendan under sommarinnebandyns avslutande vecka. Deltagarna kan boka privat lektioner för att träna på specifika innebandymoment.

I god tid innan varje träning kommer en dialog tillsammans med tränaren att genomföras för att maximera och effektivisera träningarnas syfte och effekt.

 

Individuella träningar kommer att erbjudas fyra gånger per dag, tiderna är 9.00-10.15, 10.45-12.00, 13.00-14.15 & 14.45-16.00.

 

För specifik målvaktsträning finns det två tider att boka, 9.00-10.15 och 10.45-12.00 under torsdagen.

 

Pris för en medlem i Skara IBK – 150 kr. Pris för två medlemmar i Skara IBK – 250 kr.

Pris för en icke-medlem i Skara IBK – 200 kr. Pris för två icke-medlemmar – 350 kr.

 

För information gällande försäkring, anmälan och betalning läs under rubriken Försäkringar, anmälan och betalning.

 

 

Tränare:

Huvudtränare för sommarinnebandyn är Alexander Bohman. Alexander har Skara IBK som moderklubb och har spelat flera säsonger i förenings A-lag, där han även under flertalet säsonger var lagkapten. Alexander har även varit tränare i pojk-, junior- och U-lag i föreningen.

 

De senaste säsongerna har han representerat grannklubbarna Skövde IBF och IBK Lidköping. För tillfället läser Alexander Sport Management-programmet vid Örebro Universitet.

 

Till sin hjälp kommer Alexander under veckorna ha flera hjälptränare med anknytning till föreningen.

 

 

Försäkringar, anmälan och betalning:

Försäkringar, anmälan och betalning – Vecka 27

Rörande försäkringar gäller att deltagare som är medlem i en innebandyförening täcks försäkringsärenden av den ordinarie försäkringen i medlemskapet. För övriga deltagare gäller villkor i egen hemförsäkring. Om deltagarna kommer från Skara kommuns fritidsverksamhet gäller denna försäkring.

 

Anmälan och betalning under vecka 27, gäller enbart deltagare i andra innebandyföreningar under onsdag och torsdag eftermiddag.

 

Anmälan görs till skara.ibk@outlook.com, bindande betalning sker inom 72 timmar efter erhållande av bekräftelsemejl. Betalningsalternativ framgår i bekräftelsemejlet.

 

 

Försäkringar, anmälan och betalning – Vecka 28

Rörande försäkringar gäller att deltagare som är medlem i en innebandyförening täcks försäkringsärenden av den ordinarie försäkringen i medlemskapet. För övriga deltagare gäller villkor i egen hemförsäkring.

 

Anmälan sker enligt principen först till kvarn. Anmälan görs till skara.ibk@outlook.com, bindande betalning sker inom 72 timmar efter erhållande av bekräftelsemejl. Betalningsalternativ framgår i bekräftelsemejlet.

 

 

Försäkringar, anmälan och betalning – Vecka 29

Rörande försäkringar gäller att deltagare som är medlem i en innebandyförening täcks försäkringsärenden av den ordinarie försäkringen i medlemskapet. För övriga deltagare gäller villkor i egen hemförsäkring.

 

Anmälan sker enligt principen först till kvarn, bokningsbara tider finns att se på Skara IBK:s hemsida under fliken Sommarinnebandy – Kalender. Anmälan görs till skara.ibk@outlook.com, bindande betalning sker inom 72 timmar efter erhållande av bekräftelsemejl. Betalningsalternativ framgår i bekräftelsemejlet.

 

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Skara IBK, 30/04 18:50 
Skara IBK, 28/04 10:10 
Skara IBK, 26/04 18:33 
Skara IBK, 14/04 18:43 
Skara IBK, 24/03 20:24 
Skara IBK, 23/03 22:01 
 
Guldsponsorer
Silversponsorer