24/10 - MATCH BORTA - kallelse

Datum/dag: 24 oktober

Samlingstid: 11:50

Samlingsplats: Vilanhallens parkering (åker man själv eller vill hämtas upp längs vägen -> smsa tränaren)

Bilar: se nedan.

Match i Vänersborg

Motståndare: IBK Vänersborg

Matchhall:  Idrottshuset

Matchstart: 14:00

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Laguttagning: Alma, Ariya, Elin B, Ida, Jonna, Julia B, Julia G, Kimmi, Kirsti, Lovisa, Matilda, Nellie, Olivia, Stina, Thelma, Vilma

Reserver: inplockade i ovan

Övriga vilar pga - kan ej / vill ej / behöver träna mera

*** Meddela senast onsdag 18:00 om ni kan spela eller ej i sms-gruppen "Serie-match". Även reserver svarar tack.

(de uttagna som har bekräftat att de kan spela visas ovan med fet stil, namnet tas bort på de som ej kan)

*** De som kan köra meddelar detta snarast via sms till tränaren.

Bilar från Skara: Vilma (+3), Ida (+3), Kimmi (+3), Ariya (+3), Stefan (+ ledare, ev. spelare),

Bensinpeng (räknat från Skara): 340 kr delat på antalet personer i bilen -->

--> antal i bilen: 5st>70kr, 4st>85kr, 3st>115kr, 2st>170kr

Swishas till föraren vid avresa.

Åker direkt till hallen (samling hall i  13:00) : xxxxxx

Plockas upp på vägen: Matilda (i Vara)

Matchsäsongen 21/22

Matchtiden är 3x20 minuter effektiv tid (dvs. tiden stoppas vid varje domarsignal)

10 minuters vilopauser

5 minuter Sudden death vid oavgjort resultat

Ev. Inga sidbyten pga corona.

31/10 MATCH HEMMA - kallelse

Datum/dag: Söndag 31 oktober

Samlingstid: 15:45

Samlingsplats: Vilanhallen

Match i Skara

Motståndare: Sandared

Matchhall: Vilanhallen

Matchstart: 18:00

*** Sekretariat --> VAKANT VAKANT --> (matchklocka resp. matchprotokoll)

OBS! meddela tränaren i sms-gruppen "Serie-match" om ni har någon som vill sitta i sekretariatet.

Laguttagning: Meddelas tisdag kväll

Reserver:

vilar / skadad / kan ej:

(de uttagna som har bekräftat att de kan spela visas ovan med fet stil, de som ej kan flyttas ned till "kan ej" raden)

Matchreferat 2021/22

Skara IBK - Wårgårda/Alingsås 6-13 (5-3, 0-7, 1-3)

Träningsmatch nummer 1 för denna säsongen spelades mot Wårgårda/Alingsås.
Skara inledde matchen mycket bra och tog ledningen redan i 2:a spelminuten då Vilma frispelade Thelma framför mål som säkert placerade in bollen. 30 sekunder senare kvitterade motståndarlaget genom en snygg båglöpning avslutat med ett välplacerat skott i mål. Därefter går Skara in i en mycket bra spelmässig period där man rullade boll och hade bra fart på spelet. 2-1 på ett långskott i 4:e spelminuten från mitten av Kirsti med assist från Nellie. Vilma ökade på till 3-1 och Thelma till både 4-1 och 5-1 . Alla dessa 3 mål stod Elin för mycket snygga framspelningar till. Motståndarlaget släpps in i matchen då de i slutet av perioden reducerar till både 5-2 och 5-3.
Om första perioden var kanonbra och vi förde spelet helt var den andra perioden helt tvärt om. Wårgårda/Alingsås kom ut som ett nytt lag med mycket rörerlse och många båglöpningar in i slottet. Samtidigt orkade inte vi springa och vi tappade i närmarkeringarna och detta straffar sig fort mot ett skickligt motståndarlag som vände matchen och drog ifrån i målprotokollet. 5-10 stod det på tavlan när perioden var slut.
I sista perioden spelade vi bättre igen och det blev en jämnare period. Vi skapade återigen många bra målchanser men bollen ville inte in. Motståndarlaget gjorde 5-11 i 6:e spelminuten. Vi fick några minuter senare en utvisning och blev straffade ganska omgående, 5-11 och sedan kom 5-13 2 minuter senare. Vi fick dock göra matchens sista mål då åter Elin stod för assisten och denna gång var det åter igen Vilma som gjorde mål.

Lite extra beröm till backen Lovisa som spelade stabilt under hela matchen och till kedjan Vilma/Elin/Thelma för en enormt bra första period.

Mål: Thelm 3, Vilma 2, Kirsti 1
Assist: Elin 4, Vilma 1, Nellie 1

**************************************************************************************