Info "pris"-utdelningen säsongen 20/21
2021-04-04 16:38

En söndagskväll sista helgen i mars hade laget en säsongsavslutning via Teams. Detta pga av att man inte skall träffas i större samlingar pga rådande pandemiläget. En 23 sidors powerpoint visades där vi gick igenom den säsong som varit och lite om nästkommande säsong. Inga fysiska priser delas ut denna säsong pga att innesäsongen stoppades i slutet av oktober månad och endast 1 seriematch hann spelas.

Säsongen:

23 inneträningar och 22 uteträningar (+8 till kvar i april/maj), 3 matcher (varav 2 träningsmatcher).

"Priser"/Omnämnande:

Träningsflit inne: 100% Nellie & Ariya , 96% Ida , 91% Olivia , 87% Tilda & Alma

Träningsflit ute: >80% Nellie & Ida , >70% Olivia , >60% Elin & Anna , >50% Christine

Årets buse: Kirsti & Charlotte

Poängdrottningar: 3 poäng > Kirsti , Elin , Märta (Tilda 2p, Ida 1p, Thelma 1p)

Ett stort tack till alla spelare i laget som varit med under den gångna säsongen.

mvh Stefan