SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Truppläget inför Säsongen
2024-05-28 21:23

Äntligen har det blivit dags efter några veckors träning så börjar truppen sätta sig och vi kan med stolthet, nyfikenhet och förväntan presentera lite info om vår trupp inför säsongen 24/25


Vi börjar med att lyfta fram våra nya yngre förmågor som vi lyfter upp från vårat mycket framgångsrika 08 lag samt junior lag, 11 stycken mycket kompetenta killar stärker vår trupp och bidrar med fart energi och bra driv. Vi ser fram emot deras intåg och utveckling.

 

Vi är spända av förväntan även för några comebackande spelare i form av Jonathan Johansson och Marcus Johansson som bidrar med fart, innebandykunskap, kvalitet och rutin.

 

Vi har även äran att bekräfta att många har förlängt sina avtal med klubben och bland dem finns bland annat Alfred Åkervall, Fabian Appell, Casper Johansson, Oscar Orrben,

Linus Skillermo, Marcus Lövdahl, Jakob Klasson, Liam Borg, Gustav Ericsson, Max Larm, Mellvin Flodin och alla dessa har varit vår absoluta prio att behålla. Riktigt kul att de valt att satsa vidare i den Lila tröjan.

 

Nu till några bomber och fina nyförvärv. 

 

Marcus Långberg är klar för spel och kommer bidra med kvalitet rakt igenom med sina 69 poäng för seriekollegan Vara Ibk under fjolåret så kommer han in med grymt fina spetsegenskaper och kommer vara en stor tillgång för oss.

 

Patrik Ringius Lundgren en fin right back med bra storlek kommer in med rutin och stabilt backspel. Senast spelade han i Frölunda Ibk och han kommer stärka och spetsa vår backsida.

 

Vi är mycket nöjda med den trupp vi har och ser med stor entusiasm fram emot att se hela truppen formas som grupp och spela en fin och bra innebandy.

 

Hela truppen jobbar nu hårt för att göra sig redo inför kommande säsong med tuff fysträning kombinerat med lite innebandypass för att på bästa möjliga sätt bjuda vår publik på en underhållande innebandy säsongen 24/25

 

Hela truppen finns upplagd på hemsidan för den som vill spana närmare på den.

 

Stay tuned för kanske fler bomber framöver💜💜💜

 

Vi vill även passa på att tacka John Ershede för sina insatser hos oss då han nu lämnar oss för att prova lyckan högre upp i seriesystemet men vi även säga att du alltid är välkommen åter. Tack John och lycka till i din nya klubb.

 

 

 


Nyhetsarkiv
 
IBK sponsor Rubin
IBK sponsor Silver
IBK Sponsor