SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nyförvärv 5 Markus Johansson!
2023-05-23 18:51

Välkommen Markus till Skara IBK! 

 

1: Vem är Markus och vad har du för  innebandy bakgrund? Meriter?

Jag är 26 år ifrån Skövde och har spelat innebandy sedan jag var 6 år fram till 2018, jag har spelat mestadels i Skövde IBF men även gjort en säsong i IBF Älvstranden och även Träslövsläge IF.

Men nu efter 5 års uppehåll med seriös innebandy så har jag hittat suget igen och vill fortsätta utvecklas!

 

2:Har du nåt smeknamn?

Mackan

 

3:Hur kommer de sig att valet av klubb föll på Skara IBK?

Efter mitt uppehåll så känner jag att skara passar mig bra då jag vart och provtränat en del hos er och känner en del personer i truppen sedan innan och både tränare och spelare har fått mig att känna mig varmt välkommen!

 

4:Beskriv dina styrkor och svagheter på planen? Vad kommer du att bidra med?

Mina styrkor är att jag har många års erfarenhet av innebandy i bagaget men jag är även hyfsat stark fysiskt så jag kommer bidra med att vinna många närkamper!

 

 5:Vad har du för förväntningar på kommande säsong?

Mina förväntningar denna säsong är att träna hårt och hitta tillbaka till rutinen man en gång hade och bara fortsätta utvecklas så mycket jag bara kan under kommande säsong!

 

 Tränare Adams kommertar till värvningen av Markus.

 Efter några veckors provträning för Markus del så var valet ganska enkelt att ge han ett kontrakt. Markus kommer in i truppen som en riktig energi spelare. Markus kommer förmodligen bli den jobbigaste spelaren i laget och möta med sitt närkampsspel som sitt starkaste vapen.

 

//  Karin Ström

 

 
Guldsponsorer
Silversponsorer