Planering vår och sommar 2021
2021-03-06 11:41

Hej!

Här kommer information om våren 2021, det kommer att komma mer information allteftersom men för er planering vill vi vara tidigt ute:

Mars:
Vi tränar mån, ons, fre hela mars förutom fredagen den 19/3 då ledare är bortrest.

Lördag 27/3 har vi Träningsdag/Avslutningsdag. Förbered er på en heldag med träning, lekar, mat osv. Här behöver vi ha några föräldrar som kan hjälpa till runt omkring med exempelvis mat. Kallelse kommer.

April:

Avsikten är att träna måndag och onsdag även i april. Tiderna är samma som de vi tränar på nu. Förändras detta återkommer vi.

Maj och Juni:

I Maj och Juni kör vi obligatorisk fys 1 gång/vecka, vi återkommer med vilken dag detta blir.

From 11 juni (skolavslutning) tar vi sommarlov. Under lovet önskar vi att barnen sköter sin egen träning, vi kommer att bistå med träningsschema. Förväntan är att samtliga utför underhållsträning så att vi är på en jämn nivå efter sommaren, vi kommer prata mer om detta längre fram.

Augusti:

Vi planerar att köra igång träningen och ev läger i mitten av Augusti. Vi återkommer med tider.

Mvh/ Per, Andreas och Karolina

Träningar Sportlovet
2021-02-15 08:54
Hej!

Vi har ändrat lite avseende träningarna denna veckan.

Måndag: Träning som vanligt mellan 18:00-19:30

Tisdag: Viktoriaskolan. Träning i mindre grupper så att Per får mer tid med varje spelare, se nedan:
Plats: Vilanhallen
09:00-10:00:  Louie, Leo, Lillemåns, Milo, Wilmer Stor Lukas
10:00-11:00: Melvin, Carl, Alvin, Jonathan R, Stor Lukas
11:00-12:00: William E, Ebba, Wilma, Lulle, August, Victor, Truls
12:00-13:00: Charlie, Neo, John, Affe, Jonathan, Benjamin, Lulle

Onsdag: Träning som vanligt mellan 18:00-19:30.

Fredag: Inställt

MVH Ledarna

Match Lidköping 13/2
2021-02-10 22:04
Hej!

Nu på lördag kommer vi spela två matcher mot Lidköping IBK lag 07/08, se lag nedan:
VIKTIGT!!!!!!!
1. Ingen publik, däremot sänds matchen på WebTV länk finns i utskickat SMS.
2. Strumpor, Shorts, Svart och Lila matchtröja, hoody + keps skall med.

Match1: Lukas S, Milo, Ebba, Senadin, Alvin, Louie, Leo, LilleMåns, Hugo, Affe, Benjamin, Wilmer, Truls & Melvin.
Samling: 09:00 Idrottshallen Skara.
Matchstart: 10:15.

Match2: Milo, Ebba, Wilma, Alvin, Benjamin, August, Truls, Victor, Jonathan, Jonathan Rehnström, Lulle, Lukas S, William, Charlie, Carl, John.
Samling: 11:45 Idrottens hus i Lidköping, Ledarna möter upp barnen utanför.
Matchstart: 12:15

MVH Per
Veckans träningar och lagfoto!
2021-01-24 15:08
Hej!

Äntligen får vi gå in i hall, imorgon måndag och onsdag ses vi på Viktoriaskolan kl 18.00 för träning inomhus. Kommer bli roliga träningar!

På fredag ska laget ta lag- och individuella foton. Obligatorisk närvaro i Vilanhallen kl 18.00. Alla spelare tar med shorts och matchstrumpor. Efter fotona kör vi vanlig träning.

På söndag 31/1 kör vi en överraskningsträning med ny gästtränare, spännande! Vi samlas kl 10.45 på Pressbyråns parkering ombytta för inomhusträning. Klubbor och skor behövs inte denna gång men vattenflaska och liten handduk att badda pannan med kommer behövas.

Vi vill också att spelarna svarar på följande frågor, svaren på frågorna sms:ar ni till Per på tfn 072-312 02 94
1. Längd?
2. Smeknamn?
2. Vilken är din favoritmat?
4. Vilken är din favoritfilm/serie?
5. Favoritmärke på innebandyklubba?
6. Om du var ett djur, vilket skulle det vara?

Vi ses imorgon laddade för innebandy!🏑♥️
Mvh/Per, Andreas och Karolina

Vinterträning
2020-12-27 15:26
God Fortsättning allesammans!

Nu är det dags att komma igång igen efter all god julmat. Vi i ledarstaben tycker att det i dessa tider är viktigt att fortsätta träna för att behålla och stärka sammanhållningen, fysiken och hitta tillfällen i den grå vardagen som ger glädje.

Vi kommer därför att ha obligatorisk löp/styrketräning ute under januari månad i Petersburg. Ta med er kläder efter väder. Vid minsta Covidsymptom meddela Per att ni stannar hemma. Träningsschemat ser ni i kalendern och vi startar imorgon, vi ses kl 17:00 på Petersburgs parkering.

Mvh Ledarstaben
Lör 13/2 10:00