Inställda matcher/träningar
2020-10-29 18:50
 Idag, torsdag 29/10, fattade Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkare i berörda regioner (bl.a Västra Götaland) beslut om skärpta allmänna råd i Västra Götaland.
Följande gäller från och med idag 29 oktober till och med 19 november:
· Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 29 oktober-19 november ställs in.
Det samma gäller träningar.
Vi kommer att återkomma med lite info om träning framöver så håll koll på vår Facebooksida.

Mvh Ledarna
Daniel Rudqvist är klar för ett år till
2020-04-23 11:38
Danne
Ja då kör vi ett år till.... 💜🖤

Övriga ledare till J laget är inte klart än.... den som väntar på något gott...

Lycka till!
Vinst i Skövde
2020-01-19 09:11
Laget beger sig till Skövde en fredag kväll för match mot Skövdes HJ.
Efter 7 uddamåls förluster så var vi sugna på 3 poäng och så blev det.

Vi har spelat/tränat väldigt bra nu en period och det speglar matchen.
Vi skulle spela aggressiv och ha ett lugn, genom hela ledet och så blev det.

Hela laget får Stjärnor, men en extra till våran burväktare Måns P, som spikade igen!
Skövde får en Solklar Straff som Måns gör en dunderräddning på och det fick vi tändvätska av.

Välkomna till Vilanhallen 26 Januari då Mullsjö kommer på besök blev förlust senast med BARA 4-1.

Laget mot Mullsjö borta
2019-12-07 10:03
Laget mot Mullsjö!!! Bussen avgår 08:30 och det finns möjlighet att åka med för 50kr.

Gustav Ericsson

Oscar Böröy

Liam Hjelm-Andersson

Viktor Strandroth Frid

Jonathan Johansson

Oscar Ringblom

Anton Andersson

Anton Malmesved

Jesper Arnerfors

Melker Arnerfors

Anton Strandroth Frid

Linus Persson

Max Tiverman

Marcus Josefsson
Matchreferat från Tygriket
2019-12-07 09:32
Wow vilken kämpainsats.

Härligt hur våra unga killar orkar stå emot topplag efter topplag. Denna kväll mötte vi serieledaren som mönstrade ett bra lag, flera ordinare killar från sitt A-lag (div 2), vilka var de som producerade.

Vilken mardrömsstart vi fick. Mål i baken efter 0:23.  Men inte vek killarna ner sig. Inte heller efter 2-0 heller. Vilket blev period resultatet.

2:a perioden startade vi bättre men fick ändå 3-0 ibaken. Men killarna stod upp på bänken och knöt handen i fickan och peppade på som bara den. Redan nu kan det nämnas att det var tydligt vem som var kvällens bästa spelare! Målisen Gustav som är en viktig kugge i målet. Nu dröjde det ända till 14:33 tills det blev 4-0. Trots målet började killarna få upp tempo och speeden och kom mer och mer närmare ett mål.
16:10 kom första skaramålet.  Målskytt Liam med Anton SF alias Borg på assisten. Nu blev det liv på bänken. Dröjde inte länge, 17: 45 förrän Marcus S kom i en sarglöpning och la in bollen. Åter igen Borg som assisterade.
19:01 kom Tygriket i ett friläge där han räddade bollen men i samma ögonblick föll tygrikespelaren.  50/50 situation om det var straff eller inte. Tyvärr blev det 5-2.

I periodvilan var ledarna överflödiga då killarna själva snackade ihop sig och tog tag i snacket. De trodde på det trots serieledare på motståndarsidan och underläge m5-2.

Efter 6:49 beslutar vi efter timeout att gå ner och spela på 2 femmor. Mycket lyckat drag! Vi tog över mer och mer och de blev tröttare och tröttare. 08:32 gjorde Borg 5-3  med Comebackande Marcus Josefsson som assisterade.  Tygrikets bäste spelare utökade till 6-3 i pp.

Skara replikarede snabbt med ett kanonskott av Melker Arnerfors assisterad av Viktor Strandrot-Frid. Därefter har vi sån fantastisk go och speed att Tygriket inte hänger med och blir tvugna att ta två snabba utvisningar. Spel mot 5 mot 3. 8 sekunder in i pp gör vi 6-5. 21 sekunder kvar och 5 mot 4. Tygriket är jätteskärrade. Vi trycker ner dem ordentligt och Oscar  Böröy träffar insidan av kryssriibban när endast några sekunder återstår.

Trots förlust så var humöret på topp i bussen för alla visste att de återigen klarat pressa ett topplag och som en spelare sa: det måste kännas för motståndarna att vi är nära att ta dem med seriens absolut yngsta lag.  Vi jobbar mot framtiden med en match i taget!

Dubbla matcher i helgen.
2019-12-03 21:58
Juniorlaget matchas hårt denna helg
Fredag beger vi oss till tygriket för match start 1930, en oerhört tajt och välspelad match i Skara

Söndag då är Mullsjö sist ut innan serien vänder.
Vi beger oss till de småländska skogarna och till nehemshallen matchstart 11.00.

Häng med och kolla på våra krigare..
Sön 25/10 16:30
Lör 17/10 11:30