Schema Sekretariat / Kiosk
2019-10-07 08:04
Nu närmar sig seriestarten och första hemmamatchen. Mattias, Elias pappa har fixat schema för bemanningen på kiosk och sekretariat.
Det finns nu också under "Dokument" här. Behöver ni byta så lös det inom föräldragruppen

En liten korrigering sedan förra säsongen är att klubben står för Kaffe, termos och filter. Vi behöver alltså fixa muggar och servetter själva.

Nu laddar vi för första matchen. Ser fram emot en positiv hejaklack som stöttar killarna som vanligt.

2019-10-02 23:03

Skara IBK:s dräkter till Tanzania!
2019-09-16 14:12
Killarnas reservställ från förra säsongen kommer att leva vidare i Tanzania.
Efter önskemål från killarna har vi skänkt vårt matchställ till Gracious N.G School i Arusha. Med hjälp av Föreningen Gracious N.G School får vi hjälp att se till att dräkterna kommer ned till skolan. På bilden syns vänföreningens Eva Maria Friberg överlämna tröjorna till skolans rektor Tumaini Nyaro.

Du kan läsa mer om vänföreningen här: http://gracious.se/

Träningscamp 2019!
2019-08-28 16:16
Isak Stöckel gästtränare på Campen.
Till helgen kör vi igång säsongen med en rykande start!

Lite hållpunkter. Mer info finns under dokument.

Fredag 16:30 möte i konferenslokalen Vilan, både föräldrar, spelare och ledare.
17:00 - 18:30 Träning
19:30 cirka middag på Julahotellet med spelare och ledare
Övernattning i brottarlokalen Vilan.

08:00 frukost Jula
10:00 - 11:30 Träning
Gästtränare Dennis Rudhem, tidigare A-lagsspelare med gedigen tränarerfarenhet.
12:00 Lunch jula
14:00 - 15:30 Träning
Gästtränare Isak Stöckel, Lockeruds poängmaskin i Allsvenskan med flera U-19 landskamper i bagaget. Var utlånad under delar av förra säsongen och gjorde då ett antal SSL-matcher.

Varmt Välkomna!
/Ledarna

Lite information inför nästa säsong
2019-06-25 18:45
Innebandyn kanske inte står högst upp på agendan just nu men vi vill ge er lite information inför nästa säsong.
Träningstider
Våra tider nästa säsong blir tisdagar 19:30 Viktoriaskolan och torsdagar 16:30 Vilanhallen.
VilanCup
Vi är anmälda till VilanCup på hemmaplan lördagen den 7:e september. Tanken är att köra en träningscamp helgen innan och att köra igång träningarna efter campen.
Gothia Cup
Vi är också anmälda till Gothia Cup som spelas i Göteborg 3-6 januari.
Tröjsponsor
Är det någon som vill vara med att sponsa nya lila tröjor till grabbarna och få företagsnamnet på så finns det möjlighet. Hör av er till Magnus Bexell snarast.

Ha en riktigt skön sommar!