Skara Innebandyklubb
2019-05-12 21:28
Hej alla Innebandy älskare,

Vem är då jag ?
Daniel Rudquist 38 år bor i Fristad med mina 3 barn och sambo!
Jag har lång karriär bakom innebandyn som tränare, domare och styrelseuppdrag i Vibf.

Jag är i från Vänersborg och har mitt förflutet där ifrån, som spelare och ledare.
Flyttade till Borås vid ca 23 år ålder, där jag blev tränare i Föreningen IBK  7 H.
Sen gick min tid vidare till Borås GIF div 5 där jag var under många säsonger till div2.
Efter detta så Blev jag tränare för Fristad GOIF div 2 där var jag tränare i en kort period.

Efter Fristad GoIF så lade jag tränar yrket på hyllan och fokuserade mig på min dömning där ni flesta känner igen mig ifrån...

Efter några år så 2017-2018 hade jag Wårgårda Dam div 1,  i 1 säsong.

Jag brinner så mycket för sporten så jag älskar den bästa sporten som finns.
Jag är glad och nöjd med att få vara en del  av Skara IBK´s ledare och att finnas i deras förening !

Skara är en fin och välskött förening med ett bra styre och en version.

Jag är glad att få utveckla dessa ungdomar tillsammans med Andreas, Ulf och Skara som förening.
Hoppas på stark uppslutning på vårt möte den 14 maj i Skara!

Jag hoppas och vill att ni vill vara med på vår resa tillsammans med oss, där vi skall ha kul och roligt tillsammans.

Tänk på 1 sak vi är ett lag och gör detta tillsammans, vi vinner i hop vi förlorar i hop.

Lite info om mig

Fotbollslag: Arsenal och IFK Göteborg
Ishockey: Leksands IF
Innebandy Skara IBK