Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kämpa för livet
2020-11-04 17:26

Hallå kära medlemmar och supporters.

Som ni säkert vet så brukar ju Skara IBK skänka en slant till cancerfonden eller något liknande under året. Detta har vi ju gjort genom att skänka halva entre´n under en månad och att vi har tagit hit tjejerna och numera lillebror i KÄMPA FÖR LIVET som sålt sina fina mössor mm. (Dessa går givetvis att köpa ändå trots pandemin. Hör av er så löser vi det)

Då det är lite annorlunda förutsättningar i år så tänkte vi lotta ut två stycken matchtröjor med alla autografer på. En tröja från A-laget och en tröja från Dam-laget.

Man deltar genom att swisha  20 kronor/lott till respektive nummer. Vill man får man givet vis skänka mer pengar/lott och det är fritt fram att swisha hur många gånger man vill och på båda nummer. Ju fler gånger man deltar ju större chans att vinna.

Vi kör detta under november månad och drar en vinnare i början på december. Fin julklapp kanske? Vinnaren meddelas på vår hemsida.

Alla pengar går o av kortat till KÄMPA FÖR LIVET. (Cancerfonden)

Dam-laget har nummer 123 157 38 56

Herr-laget har nummer 123 113 07 49

Dela gärna med er om denna tävling på era arbetsplatser, vänner och bekanta så vi får ihop en rejäl slant. Vi är ju ALLA drabbade på något sätt.

KÄMPA på där ute och var rädda om er så hoppas vi att vi snart är igång med lite innebandy igen.

Lycka till önskar styrelsen..


 
Guldsponsorer
Silversponsorer