Träningsmatch och föräldrarmöte lördag 23/2
2019-02-10 12:24
Hej !

Om två veckor så kör vi en träningsmatch mot vår andra innebandyskolan (2011:orna). Det blir på deras träningstid som är lördag 10.30-11.30. Vi tar dit domare från något av våra yngre ungdomslag också så blir det bra träning för dom också. Spelartröjor finns där så får vi se om vi eller 2011:orna tar västar.

Före vi kör igång så tar vi ett kort föräldrarmöte också och det kan vi köra kl 10 innan spelet börjar. Den viktigaste frågan där är om man skall anmäla laget till seriesammandragen till nästa säsong. Klubben anmäler lag till 2019/2020 i april i år. Det är egentligen 2011 som är den yngsta klassen då, men det är inte helt ovanligt att klubbarna ibland kör igång lag ett år i förväg om man tycker man är redo. De yngsta klasserna spelar på tvären med tre på plan + målvakt. Hallarna delas upp i två eller tre planer beroende på hur många man är i lagen. Man är 2 treor (flygande byten) + målis på varje plan. Ett sådant sammandrag per månad under perioden oktober-mars. I varje sammandragspool är man tre lag som har dessa schemalagda utbyten. Man spelar mot bägge de andra lagen vid varje tillfälle.

Mvh Ledarna